Wimper- en wenkbrauw transplantatie - Botuline Rimpelzorg Klinieken
skip to Main Content
KIES JE CLINIC DEAL EN MAAK VANDAAG NOG EEN AFSPRAAK! | +31 856 66 62 29 of stuur een whatsapp bericht

Er zijn verschillende redenen waarom u kiest voor een wimper of wenkbrauwtransplantatie. Voor al uw specifieke vragen kunt u bij ons terecht. We zullen hieronder uitleggen hoe de behandeling in zijn werking gaat.

Wenkbrauw transplantatie:


Hoe komt de wenkbrauw eruit te zien?

 

Tijdens uw consult met de arts worden uw wensen en verwachtingen uitgebreid besproken. Er wordt aan u gevraagd om de wenkbrauw met een pen te tekenen. Uw arts zal u hierin ook adviseren. Aan de hand van dit gesprek wordt er bepaald hoeveel grafts er nodig zijn. Gemiddeld zijn 300 grafts voldoende.

De procedure

Het donorgebied voor de wenkbrauw transplantatie wordt net als bij een haartransplantatie vanuit de achterkant van uw hoofd verkregen Er wordt 1 cm aan uw achterkant van uw hoofd geschoren en de grafts worden één voor één verkregen met een dunne naald met een diameter van 0,7mm. Wanneer er bijvoorbeeld 300 grafts nodig zijn dan wordt er eerst 50-100 haren eruit gehaald en gelijk één voor één geïmplanteerd zodat de mogelijkheid dat de grafts sterven minimaal wordt.

Implanteren van de haren

Na het openen van de kanalen (met een naald) worden de haren geïmplanteerd. Hierin is het heel belangrijk dat de haren in de goede richting worden geïmplanteerd.

De hele procedure duurt ongeveer 2 tot 7 uur en is een dagbehandeling.

Na de wenkbrauwtransplantatie is het belangrijk dat u de aankomende tijd de haren knipt. De donorharen groeien sneller en langer dan de natuurlijke wenkbrauw haar. Dit is niet voor altijd. Na een tijd passen de wortels zich aan de natuurlijke wenkbrauwharen.

Wimpertransplantatie:

 

U kunt om verschillende redenen kiezen voor een wimpertransplantatie.  De meeste mensen hebben van nature dunne wimpers of door hormonale redenen zijn de wimpers uitgevallen. De behandeling duurt ongeveer 2 uur en wordt onder lokale anesthesie uitgevoerd. U heeft ongeveer 100 grafts nodig.

De haren worden één voor één uit het donorgebied getrokken met een micromotor. Het donorgebied is meestal de achterkant van uw hoofd net boven uw hals. Doordat de FUE methode wordt gebruikt blijft er geen litteken achter. De artsen proberen niet al te dikke haren eruit te trekken maar iets dunner haar zodat deze mooi aansluiten bij de andere wimpers. De haren zullen geleidelijk groeien waardoor u niet gelijk resultaat kunt zien. Na 4 tot 6 maanden zullen de nieuwe haren  echt groeien.

Onze vestigingen

ALMERE

Randstad 21-05 F
1314 BD Almere
+31623810747
info@rimpelzorg.nl

Maandag tot en met vrijdag van: 09:00 uur tot 17:00 uur.
Zaterdag op afspraak.
Zondag gesloten.

HILVERSUM

Vaartweg 180
1217 SZ Hilversum
+31623810747
info@rimpelzorg.nl

Maandag tot en met vrijdag van: 09:00 uur tot 17:00 uur.
Zaterdag op afspraak.
Zondag gesloten.

AMSTERDAM

Olympiaplein 126
1076AK Amsterdam
+31623810747
info@rimpelzorg.nl

Dinsdag van: 13:00 uur tot 20:00 uur.
Zaterdag op afspraak.
Zondag gesloten.

Back To Top