Acne behandeling hilversum – Rimpelzorg Klinieken
skip to Main Content
KIES JE CLINIC DEAL EN MAAK VANDAAG NOG EEN AFSPRAAK! | +31 856 66 62 29 of stuur een whatsapp bericht

Acne verwijderen in onze huidkliniek in Hilversum

Heeft u last van acne of heeft u littekens die het gevolg zijn van acne? Maak dan een afspraak voor een acnebehandeling bij Botuline Rimpelzorg in Hilversum. Wij behandelen acne en acnelittekens in Hilversum met behulp van de modernste technieken, waaronder micro-needling en TCA peeling. Botuline Rimpelzorg is de huidkliniek met professionals op het gebied van diverse cosmetische behandelingen. Wilt u meer weten over acnebehandelingen bij Botuline Rimpelzorg in Hilversum? Neem dan contact met ons op en plan een afspraak in.

Acnebehandeling

Acne is een aandoening die veel voorkomt en is niet specifiek aan de puberjaren gebonden. Acne kan op elke leeftijd ontstaan. Acne is een vervelende huidaandoening die zich meestal in het gezicht openbaart in de vorm van puistjes. Niet alleen de puistjes zelf staan op de voorgrond, maar ook de littekens en (pigment)vlekjes die daarvan het gevolg kunnen zijn. Bij de acne behandeling in Hilversum leggen we het accent op de meest zichtbare oneffenheden, de puistjes, mee-eters en ontstekingen. Die worden tijdens de acnebehandeling op hygiënische wijze uitgedrukt, zodat er geen acne littekens ontstaan. De combinatie en volgorde van de producten die tijdens de acne behandeling worden gebruikt, worden aangepast op uw specifieke huidproblemen en uw huidtype. Wij behandelen acne in Hilversum met twee methoden: Micro-needling en TCA peeling.

Behandeling met micro-needling en TCA peeling

Bij de acnebehandeling met Micro-Needling behandeling gebruiken we minuscule naaldjes die zeer snel op en neer bewegen. Het voelt alsof er een schuurpapiertje over de huid wordt bewogen. Het ervaren van pijnsensaties is afhankelijk van de diepte van de behandeling. Bij diepere behandelingen maken wij echter gebruik van een verdovende crème. De behandeling duurt ongeveer 20 minuten. Deze behandelingen worden in kuurverband aangeboden. Meestal zijn 4 tot 6 behandelingen voldoende voor het gewenste resultaat. Wanneer de huid onregelmatig van structuur (door bijvoorbeeld acnelittekens) is en oneffen oogt, kunnen we ook TCA peeling toepassen. Voor deze intensievere peeling wordt de stof trichloorazijnzuur gebruikt. Deze stof maakt de ‘watermantel’ van de eiwitten van de huid kapot. Daardoor slaan de eiwitten neer, gaat de cel dood en ontstaat nieuwe huid. Die vormt zich onder de ‘dode’ huidlagen. Als deze huidlagen afgestoten worden, heeft zich een is er nieuwe huid met betere structuur en meer egale pigmentatie gevormd.

acne behandeling hilversum

Afspraak maken voor acnebehandeling in Hilversum

Wilt u ook van uw acne of acnelittekens af? Kom dan voor een acnebehandeling naar Botuline Rimpelzorg in Hilversum. Tijdens ons intakegesprek vertellen wij u alles over de behandeling wat voor u persoonlijk ter sprake is. U kunt via het contactformulier hier op de site een afspraak maken, bellen naar 06-23810747 of een mail te sturen naar info@rimpelzorg.nl. Met een acnebehandeling bij Botuline Rimpelzorg in Hilversum zijn acne en puistjes definitief verleden tijd!

Onze huidkliniek in Hilversum

Vaartweg 180
1217 SZ Hilversum
+31623810747
info@rimpelzorg.nl

Maandag tot en met vrijdag van: 09:00 uur tot 17:00 uur.
Zaterdag op afspraak.
Zondag gesloten.

Reviews

Neus-lippenplooi

★★★★☆
Ik heb mijn neus-lippenplooi laten doen en ik ben zeer tevreden over het resultaat. Ik ben vriendelijk en professioneel geholpen door Dokter M. Sediqi. Het resultaat is natuurlijk en maakt je zeker vele malen jonger !
- Denise

Ik ben zeer tevreden.

★★★★☆
Mijn fronsrimpel, voorhoofd en kraaienpootjes heb ik laten behandelen met botuline toxine. Na 2 weken een vervolgafspraak om te controleren of de spierontspanner het gewenste effect had. Zonder extra kosten is er nog wat bij gespoten, zodat het effect nu optimaal is. Ik ben zeer tevreden. Er wordt tijd voor je genomen en er wordt goed uitgelegd wat er gaat gebeuren. Over 3 maanden heb ik weer een afspraak staan. Graag alleen mijn voornaam vermelden.
- Jacqueline

Goede informatie.

★★★☆☆
Lang over getwijfeld om mijn frons rimpels te laten behandelen. Na mijn eerste gesprek met de heer Sediqi, was ik er zeker van om me te laten behandelen. Goed geïnformeerd. Na 2 dagen zag ik al resultaal:) super blij ermee.
- Mw. C

Super tevreden.

★★★★★
Er wordt goed naar je geluisterd, en je wensen. De dr. neemt echt de tijd voor, ik ben super tevreden.
- Angelina

Heel tevreden.

★★★★☆
Ik ben zeer tevreden, zeer hygiënisch en goede zorg en uitleg over de producten waar dr. Sediqi mee werkt. Ik heb op diverse plaatsen mij laten behandelen en ben erg blij met het resultaat. Heb ook mijn lippen laten vullen met fillers en het is erg mooi geworden , omdat ik smalle lippen had en ze nu voller zijn geworden. Ik kom zeker terug want ik ben zeer tevreden. Groetjes, Mw. Chantal
- Chantal

Deskundig

★★★☆☆
Vriendelijke, deskundige en overkomende arts.
- Bouwman

  Afspraak maken

  rimpelzorg nederlandse vereniging esthetische geneeskunde

  rimpelzorg merz

  Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial
  Instagram
  Tiktok
  Back To Top
  Scan de code