skip to Main Content
KIES JE CLINIC DEAL EN MAAK VANDAAG NOG EEN AFSPRAAK! | +31 856 66 62 29 of stuur een whatsapp bericht

De cliënt komt op het spreekuur vanwege klachten van de benen, zoals vermoeidheid, onrust in de benen, kramp, vocht in de benen of jeuk, met als mogelijk oorzaak spataderen. Hierbij worden ook cosmetische klachten gerekend.

Tijdens de intake zal de arts eerst de klachten met de cliënt bespreken. Hierna volgt een kort lichamelijk onderzoek plaats waarna een duplex-onderzoek zal plaatsvinden van de benen. Dit lijkt op een uitwendig echo-onderzoek zoals bij zwangeren wordt gedaan. Dit onderzoek duurt 5-10 minuten.

Na dit onderzoek zal de arts met de cliënt kunnen bespreken wat de oorzaak van de klachten is en wat er aan gedaan kan worden. Mocht er diepere problematiek zijn die bijvoorbeeld operatief behandeld dient te worden, dan wordt cliënt verwezen naar het ziekenhuis.

Mocht een behandeling met bijvoorbeeld sclerocompressie geïndiceerd zijn, dan kan dit na ondertekening van de toestemmingsverklaring, uitgevoerd worden. Uitgebreid uitleg wordt gegeven over de leefregels na deze behandeling.

Na een aantal weken volgt controle en eventueel kunnen resten worden behandeld. Dit houdt in dat de ader met een vloeistof wordt ingespoten. Hierop wordt een wattenbol geplak. Aan het eind van de behandeling wordt het geheel nog eens afgeplakt en gaat er een elastische kous om het been. Deze dient 3-7 dagen dag en nacht aangehouden te worden. Bij irritatie mogen de plakkers eerder afgedaan worden, waarbij de cliënt op bed half liggend de kous omlaag doet en na verwijdering van de plakkers in dezelfde houding de kous weer omhoog haalt.

De kous mag niet nat worden en zolang de kous aan is mag er niet worden gesport of zwaar fysieke handelingen worden verricht waarbij er druk op de buik wordt gezet. Zolang de aderen of de resten ervan nog zichtbaar zijn dient er voorzichtig worden omgegaan met de zon, waarbij een goede bescherming zoals minimaal SPF30 van de benen geadviseerd wordt.

Afhankelijk van de grootte van de behandelde spataderen kan het oplossen van de aderen tot 4 maanden duren. Bij zwangeren of tijdens borstvoeding geven wordt geen sclerocompressietherapie verricht.

Reviews

Neus-lippenplooi

★★★★☆
Ik heb mijn neus-lippenplooi laten doen en ik ben zeer tevreden over het resultaat. Ik ben vriendelijk en professioneel geholpen door Dokter M. Sediqi. Het resultaat is natuurlijk en maakt je zeker vele malen jonger !
- Denise

Ik ben zeer tevreden.

★★★★☆
Mijn fronsrimpel, voorhoofd en kraaienpootjes heb ik laten behandelen met botuline toxine. Na 2 weken een vervolgafspraak om te controleren of de spierontspanner het gewenste effect had. Zonder extra kosten is er nog wat bij gespoten, zodat het effect nu optimaal is. Ik ben zeer tevreden. Er wordt tijd voor je genomen en er wordt goed uitgelegd wat er gaat gebeuren. Over 3 maanden heb ik weer een afspraak staan. Graag alleen mijn voornaam vermelden.
- Jacqueline

Goede informatie.

★★★☆☆
Lang over getwijfeld om mijn frons rimpels te laten behandelen. Na mijn eerste gesprek met de heer Sediqi, was ik er zeker van om me te laten behandelen. Goed geïnformeerd. Na 2 dagen zag ik al resultaal:) super blij ermee.
- Mw. C

Super tevreden.

★★★★★
Er wordt goed naar je geluisterd, en je wensen. De dr. neemt echt de tijd voor, ik ben super tevreden.
- Angelina

Heel tevreden.

★★★★☆
Ik ben zeer tevreden, zeer hygiënisch en goede zorg en uitleg over de producten waar dr. Sediqi mee werkt. Ik heb op diverse plaatsen mij laten behandelen en ben erg blij met het resultaat. Heb ook mijn lippen laten vullen met fillers en het is erg mooi geworden , omdat ik smalle lippen had en ze nu voller zijn geworden. Ik kom zeker terug want ik ben zeer tevreden. Groetjes, Mw. Chantal
- Chantal

Deskundig

★★★☆☆
Vriendelijke, deskundige en overkomende arts.
- Bouwman
Back To Top