Haartransplantatie (FUE techniek) - Botuline Rimpelzorg Klinieken
skip to Main Content

De FUE (FUE – Follicle Unit Extraction) haartransplantatie techniek wordt gebruikt om grafts te transplanteren van de ene plek van het hoofd naar een andere plek. Bij deze nieuwe techniek e techniek worden de haarwortels een voor een met een holle naald van de donorplek verwijderd. Het gebied waar de haren vandaan gehaald worden, bevindt zich meestal aan de achterkant van het hoofd. De haren die daar groeien vallen namelijk niet uit, zelfs niet bij ernstig mannelijk haarverlies.

Bij een haartransplantatie volgens de FUE methode worden haren verplaatst naar bijvoorbeeld bovenop het hoofd, de haarlijn of de inhammen. De getransplanteerde haren behouden hun genetische eigenschappen van de haarkrans en vallen daarom dus niet uit. Het gevolg is dat er weer haargroei kan plaatsvinden op plekken die eerst kaal waren.

Het grote voordeel van de haartransplantatie volgens de FUE-techniek is dat de wondgenezing snel verloopt op de plekken waar de haren zijn weggenomen en dat er geen langgerekt litteken achter blijft zoals bij de haartransplantatie met de FUT methode. Nadelen zijn er echter ook. Op de plekken waar de units of grafts zijn weggenomen, kunnen kleine littekens achter blijven. Dit is vooral goed te zien als de haren afgeschoren of gemillimeterd worden.

De FUE haartransplantatie techniek is arbeidsintensiever dan de FUT techniek en vaak ook duurder. We zien echter dat de FUT haartransplantatie methode steeds minder wordt uitgevoerd. Bij de FUE methode kunnen tegenwoordig bij bepaalde klinieken meer dan 2000 grafts per dag worden getransplanteerd. Om voldoende haren te transplanteren, zijn er soms meerdere behandeldagen nodig.

Wilt u meer informatie of wilt u weten of u een geschikte kandidaat bent voor haartransplantatie met deze techniek? Neem dan contact met ons op.

Reviews

Neus-lippenplooi

★★★★☆
4 5 1
Ik heb mijn neus-lippenplooi laten doen en ik ben zeer tevreden over het resultaat. Ik ben vriendelijk en professioneel geholpen door Dokter M. Sediqi. Het resultaat is natuurlijk en maakt je zeker vele malen jonger !

Ik ben zeer tevreden.

★★★★☆
4 5 1
Mijn fronsrimpel, voorhoofd en kraaienpootjes heb ik laten behandelen met botuline toxine. Na 2 weken een vervolgafspraak om te controleren of de spierontspanner het gewenste effect had. Zonder extra kosten is er nog wat bij gespoten, zodat het effect nu optimaal is. Ik ben zeer tevreden. Er wordt tijd voor je genomen en er wordt goed uitgelegd wat er gaat gebeuren. Over 3 maanden heb ik weer een afspraak staan. Graag alleen mijn voornaam vermelden.

Goede informatie.

★★★☆☆
3 5 1
Lang over getwijfeld om mijn frons rimpels te laten behandelen. Na mijn eerste gesprek met de heer Sediqi, was ik er zeker van om me te laten behandelen. Goed geïnformeerd. Na 2 dagen zag ik al resultaal:) super blij ermee.

Super tevreden.

★★★★★
5 5 1
Er wordt goed naar je geluisterd, en je wensen. De dr. neemt echt de tijd voor, ik ben super tevreden.

Heel tevreden.

★★★★☆
4 5 1
Ik ben zeer tevreden, zeer hygiënisch en goede zorg en uitleg over de producten waar dr. Sediqi mee werkt. Ik heb op diverse plaatsen mij laten behandelen en ben erg blij met het resultaat. Heb ook mijn lippen laten vullen met fillers en het is erg mooi geworden , omdat ik smalle lippen had en ze nu voller zijn geworden. Ik kom zeker terug want ik ben zeer tevreden. Groetjes, Mw. Chantal

Deskundig

★★★☆☆
3 5 1
Vriendelijke, deskundige en overkomende arts.

Onze vestigingen

ALMERE

Randstad 21-05 F
1314 BD Almere
+31623810747
info@rimpelzorg.nl

Maandag tot en met vrijdag van: 09:00 uur tot 17:00 uur.
Zaterdag op afspraak.
Zondag gesloten.

HILVERSUM

Vaartweg 180
1217 SZ Hilversum
+31623810747
info@rimpelzorg.nl

Maandag tot en met vrijdag van: 09:00 uur tot 17:00 uur.
Zaterdag op afspraak.
Zondag gesloten.

AMSTERDAM

Olympiaplein 126
1076AK Amsterdam
+31623810747
info@rimpelzorg.nl

Dinsdag van: 13:00 uur tot 20:00 uur.
Zaterdag op afspraak.
Zondag gesloten.

rimpelzorg nederlandse vereniging esthetische geneeskunde

rimpelzorg merz

Back To Top