skip to Main Content
KIES JE CLINIC DEAL EN MAAK VANDAAG NOG EEN AFSPRAAK! | +31 856 66 62 29 of stuur een whatsapp bericht

Laser ontharen in onze kliniek in Hilversum

Wilt u van uw ongewenste lichaamshaar af? Maak dan een afspraak voor laser ontharen bij Botuline Rimpelzorg. Bij ons kunt u terecht voor het verwijderen van ongewenst haar op uw lichaam. Wij ontharen volgens de nieuwste technieken, zodat u langdurig van uw overtollige haar verlost bent. Botuline Rimpelzorg is dé huidkliniek met professionals op het gebied van diverse cosmetische behandelingen Wilt u meer weten over laser ontharen bij Botuline Rimpelzorg in Hilversum? Neem dan contact met ons op en plan een afspraak in.

Hoe werkt laser ontharen bij Botuline Rimpelzorg in Hilversum?

Ontharen doen wij bij Botuline Rimpelzorg in Hilversum volgens de IPL-methode met lichtpulsen op de huid. De afkorting IPL staat voor Intense Pulsed Light. De melanine in de haarwortel en in het haar wordt door de lichtpulsen geabsorbeerd en in warmte omgezet. Hierdoor wordt het haarzakje vernietigd en kan het haar niet meer terugkomen. Daarmee bent u dus definitief van uw te veel aan haren verlost.

Laser ontharen met de IPL-methode

Voorafgaand aan het laser ontharen met de IPL-methode krijgt u altijd een intakegesprek. Hierbij kijkt de specialist naar het gebied dat behandeld moet worden en krijgt u precieze uitleg over het ontharingsproces. Ook krijgt u een indicatie van de hoeveelheid behandelingen die nodig zijn. Voor uw behandeling moet u de zon en de zonnebank vermijden. Ook mag u niet epileren of harsen. Doet u dit wel, dan kan het haarzakje tijdens het IPL ontharen niet bereikt worden. De behandeling veroorzaakt wat lichte irritatie aan de huid waarvoor u na de behandeling een middeltje krijgt.

ontharen hilversum

Laser ontharen geschikt voor veel haartypes

IPL ontharen kan uitgevoerd worden op veel verschillende huid- en haartypes. Pigment is erg belangrijk voor deze manier van laser ontharen. Hoe groter het verschil tussen de natuurlijke haarkleur en de huidskleur, des te effectiever het licht geabsorbeerd wordt en hoe beter het resultaat van de behandeling zal zijn. IPL ontharen werkt op donkerblond, bruin en zwart haar. Witte, grijze, lichtblonde of rode haren kunnen echter niet behandeld worden. Ook is IPL ontharen niet effectief op een zeer donkere huid.

Afspraak maken voor laser ontharen in Hilversum

Wilt u ook van uw overtollige lichaamshaar af? Ervaar de voordelen van IPL ontharen en maak een afspraak bij Botuline Rimpelzorg in Hilversum Tijdens ons intakegesprek vertellen wij u alles over de behandeling wat voor u persoonlijk belangrijk is. U kunt via het contactformulier hier op de site een afspraak maken, bellen naar 06-23810747 of een mail te sturen naar info@rimpelzorg.nl. Met IPL ontharen bij Botuline Rimpelzorg in Hilversum zijn ongewenste haren definitief verleden tijd!

Onze kliniek in Hilversum voor laser ontharen

Vaartweg 180
1217 SZ Hilversum
+31623810747
info@rimpelzorg.nl

Maandag tot en met vrijdag van: 09:00 uur tot 17:00 uur.
Zaterdag op afspraak.
Zondag gesloten.

Reviews

Neus-lippenplooi

★★★★☆
Ik heb mijn neus-lippenplooi laten doen en ik ben zeer tevreden over het resultaat. Ik ben vriendelijk en professioneel geholpen door Dokter M. Sediqi. Het resultaat is natuurlijk en maakt je zeker vele malen jonger !
- Denise

Ik ben zeer tevreden.

★★★★☆
Mijn fronsrimpel, voorhoofd en kraaienpootjes heb ik laten behandelen met botuline toxine. Na 2 weken een vervolgafspraak om te controleren of de spierontspanner het gewenste effect had. Zonder extra kosten is er nog wat bij gespoten, zodat het effect nu optimaal is. Ik ben zeer tevreden. Er wordt tijd voor je genomen en er wordt goed uitgelegd wat er gaat gebeuren. Over 3 maanden heb ik weer een afspraak staan. Graag alleen mijn voornaam vermelden.
- Jacqueline

Goede informatie.

★★★☆☆
Lang over getwijfeld om mijn frons rimpels te laten behandelen. Na mijn eerste gesprek met de heer Sediqi, was ik er zeker van om me te laten behandelen. Goed geïnformeerd. Na 2 dagen zag ik al resultaal:) super blij ermee.
- Mw. C

Super tevreden.

★★★★★
Er wordt goed naar je geluisterd, en je wensen. De dr. neemt echt de tijd voor, ik ben super tevreden.
- Angelina

Heel tevreden.

★★★★☆
Ik ben zeer tevreden, zeer hygiënisch en goede zorg en uitleg over de producten waar dr. Sediqi mee werkt. Ik heb op diverse plaatsen mij laten behandelen en ben erg blij met het resultaat. Heb ook mijn lippen laten vullen met fillers en het is erg mooi geworden , omdat ik smalle lippen had en ze nu voller zijn geworden. Ik kom zeker terug want ik ben zeer tevreden. Groetjes, Mw. Chantal
- Chantal

Deskundig

★★★☆☆
Vriendelijke, deskundige en overkomende arts.
- Bouwman

    Afspraak maken

    rimpelzorg nederlandse vereniging esthetische geneeskunde

    rimpelzorg merz

    Back To Top