skip to Main Content
KIES JE CLINIC DEAL EN MAAK VANDAAG NOG EEN AFSPRAAK! | +31 856 66 62 29 of stuur een whatsapp bericht

Je wilt er altijd mooi en stralend uitzien. Je maakt je elke dag op tot volle tevredenheid, maar hier gaat veel tijd inzitten, nog maar niet te praten over de kosten van goede producten. Als je geen behoefte meer hebt om uren voor de spiegel te staan is permanente make up (PMU) wellicht voor jou de uitkomst.

Permanente make-up wordt definitief aangebracht op de huid. Dit wordt gedaan met een zeer modern, geavanceerd en veilig apparaat, dat op de millimeter nauwkeurig werkt. En omdat het apparaat een natuurlijk resultaat geeft, is het niet van echt te onderscheiden.
Ook maken wij gebruik van microblading techniek. Hierbij worden haartjes binnen uw bestaande wenkbrauwhaartjes getekend door middel van een speciaal mes.

Onze PMU specialiste voorkomt dat bij het aanbrengen van permanente make-up het kleurpigment te diep in de huid wordt aangebracht. Verschijnselen als celvernieuwing, afweersysteem van het lichaam en invloed van UV-licht zal de pigmentatiekleur van de make up langzaam vervagen. In de praktijk kan de kleur van de permanente make up wel drie tot vijf jaar zichtbaar blijven, maar dit verschilt per huidtype.

Populaire behandelingen op het gebied van PMU zijn wenkbrauwen, lip liner, full lips en eyeliner.

De PMU behandeling wordt over het algemeen als niet al te pijnlijk ervaren, maar omdat iedereen de behandeling anders ervaart is het mogelijk om bij Rimpelzorg Klinieken de behandeling onder verdoving te ondergaan. Hierbij wordt door de arts een canule ingebracht met een verdovend middel zodat de plaats waar de permanente make up aangebracht wordt gevoelloos is gedurende de behandeling.

PMU door Sahar Hesami. Behandeling op afspraak op vrijdagen van 09:00 tot 18:00 uur, overige dagen op aanvraag.

Reviews

Neus-lippenplooi

★★★★☆
Ik heb mijn neus-lippenplooi laten doen en ik ben zeer tevreden over het resultaat. Ik ben vriendelijk en professioneel geholpen door Dokter M. Sediqi. Het resultaat is natuurlijk en maakt je zeker vele malen jonger !
- Denise

Ik ben zeer tevreden.

★★★★☆
Mijn fronsrimpel, voorhoofd en kraaienpootjes heb ik laten behandelen met botuline toxine. Na 2 weken een vervolgafspraak om te controleren of de spierontspanner het gewenste effect had. Zonder extra kosten is er nog wat bij gespoten, zodat het effect nu optimaal is. Ik ben zeer tevreden. Er wordt tijd voor je genomen en er wordt goed uitgelegd wat er gaat gebeuren. Over 3 maanden heb ik weer een afspraak staan. Graag alleen mijn voornaam vermelden.
- Jacqueline

Goede informatie.

★★★☆☆
Lang over getwijfeld om mijn frons rimpels te laten behandelen. Na mijn eerste gesprek met de heer Sediqi, was ik er zeker van om me te laten behandelen. Goed geïnformeerd. Na 2 dagen zag ik al resultaal:) super blij ermee.
- Mw. C

Super tevreden.

★★★★★
Er wordt goed naar je geluisterd, en je wensen. De dr. neemt echt de tijd voor, ik ben super tevreden.
- Angelina

Heel tevreden.

★★★★☆
Ik ben zeer tevreden, zeer hygiënisch en goede zorg en uitleg over de producten waar dr. Sediqi mee werkt. Ik heb op diverse plaatsen mij laten behandelen en ben erg blij met het resultaat. Heb ook mijn lippen laten vullen met fillers en het is erg mooi geworden , omdat ik smalle lippen had en ze nu voller zijn geworden. Ik kom zeker terug want ik ben zeer tevreden. Groetjes, Mw. Chantal
- Chantal

Deskundig

★★★☆☆
Vriendelijke, deskundige en overkomende arts.
- Bouwman

Onze vestigingen

ALMERE

Randstad 21-05 F
1314 BD Almere
+31 856 66 62 29
info@rimpelzorg.nl

Maandag tot en met vrijdag van: 09:00 uur tot 17:00 uur.
Zaterdag op afspraak.
Zondag gesloten.

HILVERSUM

Vaartweg 180
1217 SZ Hilversum
+31 856 66 62 29
info@rimpelzorg.nl

Maandag tot en met vrijdag van: 09:00 uur tot 17:00 uur.
Zaterdag op afspraak.
Zondag gesloten.

AMSTERDAM

Olympiaplein 126
1076 AK Amsterdam
+31 856 66 62 29
info@rimpelzorg.nl

Maandag tot en met vrijdag van: 09:00 uur tot 17:00 uur.
Zaterdag op afspraak.
Zondag gesloten.

Back To Top