Permanente make up - Botuline Rimpelzorg Klinieken
skip to Main Content

Je wilt er altijd mooi en stralend uitzien. Je maakt je elke dag op tot volle tevredenheid, maar hier gaat veel tijd inzitten, nog maar niet te praten over de kosten van goede producten. Als je geen behoefte meer hebt om uren voor de spiegel te staan is permanente make up (PMU) wellicht voor jou de uitkomst.

Permanente make-up wordt definitief aangebracht op de huid. Dit wordt gedaan met een zeer modern, geavanceerd en veilig apparaat, dat op de millimeter nauwkeurig werkt. En omdat het apparaat een natuurlijk resultaat geeft, is het niet van echt te onderscheiden.
Ook maken wij gebruik van microblading techniek. Hierbij worden haartjes binnen uw bestaande wenkbrauwhaartjes getekend door middel van een speciaal mes.

Onze PMU specialiste voorkomt dat bij het aanbrengen van permanente make-up het kleurpigment te diep in de huid wordt aangebracht. Verschijnselen als celvernieuwing, afweersysteem van het lichaam en invloed van UV-licht zal de pigmentatiekleur van de make up langzaam vervagen. In de praktijk kan de kleur van de permanente make up wel drie tot vijf jaar zichtbaar blijven, maar dit verschilt per huidtype.

Populaire behandelingen op het gebied van PMU zijn wenkbrauwen, lip liner, full lips en eyeliner.

De PMU behandeling wordt over het algemeen als niet al te pijnlijk ervaren, maar omdat iedereen de behandeling anders ervaart is het mogelijk om bij Rimpelzorg Klinieken de behandeling onder verdoving te ondergaan. Hierbij wordt door de arts een canule ingebracht met een verdovend middel zodat de plaats waar de permanente make up aangebracht wordt gevoelloos is gedurende de behandeling.

PMU door Sahar Hesami. Behandeling op afspraak op vrijdagen van 09:00 tot 18:00 uur, overige dagen op aanvraag.

Back To Top