skip to Main Content
KIES JE CLINIC DEAL EN MAAK VANDAAG NOG EEN AFSPRAAK! | +31 856 66 62 29 of stuur een whatsapp bericht

Stoort u zich al jaren aan een oude of lelijk gezette tatoeage en bent u bang van pijn om te verwijderen?

Wij kunnen alle kleuren en huidtypes behandelen zonder pijn.

Eerst onze BIG geregistereerde arts het locaal verdooft, u voelt absoluut geen pijn.

Wij verwijderen u tattoo met de YAG-laser. Deze laser breekt de kapsels waarin de inktdeeltjes zitten open. Hierdoor verspreiden de pigmenten door het lichaam.

Uw afweersysteem zorgt ervoor dat de pigmenten deze worden opgeruimd.

Het aantal behandelingen hangt af van:

• de grootte en diepte van de tatoeage
• de kleur van de tatoeage
• de gebruikte tatoeage inkten
• de locatie van de tatoeage

Wat er gebeurt bij het verwijderen van een tattoo?

De tattoo is over het algemeen net onder de opperhuid geplaatst. De Yag laser schiet razendsnel kleine lichtflitjes op uw tattoo. Hierdoor ontstaat er een witte was op het behandelde gebied, ook wel ‘laser- of white snow’ genoemd. Het gaat hier om een lichte verbranding die binne 20 minuten verdwijnt.

Na de behandeling zal er binnen enkele dagen korstvorming over de tattoo ontstaan waarin een klein gedeelte van de inkt zich zal vestigen en een deel wordt opgenomen door het lymfesysteem. Dit gedeelte verlaat via de natuurlijke weg het lichaam. Het andere gedeelte van het pigment wordt direct afgebroken tijdens de behandeling. Hoe snel de huid hersteld na een behandeling is sterk afhankelijk van uw fysieke toestand.

Resultaat

Na de behandeling wordt het behandelde gebied direct gekoeld en ingesmeerd met zalf. Vervolgens wordt u goed verbonden zodat er geen vuil en dergelijke in kan komen.
De huid voelt verbrand aan, dit is een normaal en verdwijnt de volgende dag. Vermijd 2 weken het zonnebaden en/of de zonnebank om pigmentverstoring te voorkomen. Zwemmen is in deze 2 weken i.v.m. risico op infecties ook niet aan te raden. Na ± 1 week zal het resultaat zichtbaar worden,  in de daaropvolgende weken zal de tattoo nog verder vervagen. Tussen de behandelingen moet minimaal 6 tot 8 weken zitten zodat het pigment weer kan herstellen.

Het aantal behandelingen dat nodig is om de tattoo verwijderen ligt gemiddeld tussen de 5 en 15 keer.
Dit hangt af van:
• de leeftijd van de tatoeage
• de grootte en diepte van de tatoeage
• de kleur van de tatoeage
• de gebruikte tatoeage inkten
• de locatie van de tatoeage

Ik heb mijn neus-lippenplooi laten doen en ik ben zeer tevreden over het resultaat. Ik ben vriendelijk en professioneel geholpen door Dokter M. Sediqi. Het resultaat is natuurlijk en maakt je zeker vele malen jonger !
- Denise

Ik ben zeer tevreden.

★★★★☆
Mijn fronsrimpel, voorhoofd en kraaienpootjes heb ik laten behandelen met botuline toxine. Na 2 weken een vervolgafspraak om te controleren of de spierontspanner het gewenste effect had. Zonder extra kosten is er nog wat bij gespoten, zodat het effect nu optimaal is. Ik ben zeer tevreden. Er wordt tijd voor je genomen en er wordt goed uitgelegd wat er gaat gebeuren. Over 3 maanden heb ik weer een afspraak staan. Graag alleen mijn voornaam vermelden.
- Jacqueline
Lang over getwijfeld om mijn frons rimpels te laten behandelen. Na mijn eerste gesprek met de heer Sediqi, was ik er zeker van om me te laten behandelen. Goed geïnformeerd. Na 2 dagen zag ik al resultaal:) super blij ermee.
- Mw. C
Er wordt goed naar je geluisterd, en je wensen. De dr. neemt echt de tijd voor, ik ben super tevreden.
- Angelina
Ik ben zeer tevreden, zeer hygiënisch en goede zorg en uitleg over de producten waar dr. Sediqi mee werkt. Ik heb op diverse plaatsen mij laten behandelen en ben erg blij met het resultaat. Heb ook mijn lippen laten vullen met fillers en het is erg mooi geworden , omdat ik smalle lippen had en ze nu voller zijn geworden. Ik kom zeker terug want ik ben zeer tevreden. Groetjes, Mw. Chantal
- Chantal
Vriendelijke, deskundige en overkomende arts.
- Bouwman

Onze vestigingen

ALMERE

Randstad 21-05 F
1314 BD Almere
+31 856 66 62 29
info@rimpelzorg.nl

Maandag tot en met vrijdag van: 09:00 uur tot 17:00 uur.
Zaterdag op afspraak.
Zondag gesloten.

HILVERSUM

Vaartweg 180
1217 SZ Hilversum
+31 856 66 62 29
info@rimpelzorg.nl

Maandag tot en met vrijdag van: 09:00 uur tot 17:00 uur.
Zaterdag op afspraak.
Zondag gesloten.

AMSTERDAM

Olympiaplein 126
1076 AK Amsterdam
+31 856 66 62 29
info@rimpelzorg.nl

Maandag tot en met vrijdag van: 09:00 uur tot 17:00 uur.
Zaterdag op afspraak.
Zondag gesloten.

Back To Top