Voorhoofd combinatie therapie – Rimpelzorg Klinieken
skip to Main Content
KIES JE CLINIC DEAL EN MAAK VANDAAG NOG EEN AFSPRAAK! | +31 856 66 62 29 of stuur een whatsapp bericht

Heerlijk turen in de felle zon of super geconcentreerd een boek lezen, et voilá de fronsrimpel en voorhoofd rimpels verschijnt! voorhoofd rimpels  ontstaan door het aanspannen van de voorhoofd spieren. De voorhoofd spieren worden naar boven getrokken. Hierdoor wordt de bovenliggende huid geplooid en ontstaan er horizontale lijnen.

Tijdens de behandeling

Het kan zijn dat je door al dat nadenken een hele diepe voorhoofd rimpel hebt gekregen en de de behandeling met een spierontspanner niet het voldoende effect geeft. In dat geval word gekozen om de rimpel op te vullen met een dunne gel op basis van hyaluronzuur, een filler en combineren met botuline toxine behandeling. De arts moet jou eerst zien tijdens een consult om te zien of deze behandeling mogelijk is bij jou. Wanneer dit zo is, kan er worden gekozen tussen 0,55 ml voor €199,- of 1,0 ml voor €299,- afhankelijk hoe diep de rimpel is,  hoe veel de arts nodig denkt te hebben voor een optimaal resultaat en 1 zone botuline toxine behandeling. Je kunt ervoor kiezen om voorafgaand aan de behandeling gebruikt te maken van een verdovende zalf (lidocaïne). De behandeling zelf bestaat altijd uit een aantal injecties waarmee de best passende filler op precies de juiste plaats en in de juiste hoeveelheid kan worden aangebracht. In totaal duurt de behandeling 20-45  minuten met intake.

Na de behandeling

Waar je op moet letten is dat je de eerste 48 uur na de behandeling niet masseert of wrijft in het geïnjecteerde gebied. Het is mogelijk dat je na de behandeling last krijgt van blauwe plekken of zwelling. Bij zwelling is het belangrijk om goed te koelen, vooral net na de behandeling. Binnen enkele dagen zal de zwelling vanzelf wegtrekken. Blauwe plekken kunnen enkele uren na de behandeling, als de prikgaatjes dicht zijn, gecamoufleerd worden met make-up. Verder mag je tot 24 uur na de behandeling niet sporten en tot twee weken na de behandeling geen bezoekje brengen aan de sauna of zonnebank. Blootstelling aan UV-straling kan voor de behandelde huid extra gevoelig zijn en het resultaat beïnvloeden.

Het resultaat is na twee weken optimaal. Wacht dus altijd even deze twee weken af, mocht je na deze periode niet tevreden zijn over het resultaat van de behandeling dan ben jij altijd welkom voor een kosteloze controle afspraak. Deze afspraak dient binnen twee tot vier weken na de behandeling bij jouw behandelend arts plaats te vinden. Het effect van de filler zal  12-18  maanden aanhouden. Na deze periode kun je weer terug komen voor een herhaalbehandeling.

kosten behandeling

De kosten van de behandeling zijn afhankelijk hoe veel filler er nodig is. Voor 0,5 ml betaal je €200,- en voor 1,0 ml €350,-. Let op! Kijk altijd even op de actie pagina voor actuele prijsverlagingen.

Afspraak maken

Botuline (rimpelzorg klinieken) b.v. is telefonisch bereikbaar op maandag tot en met vrijdag van 09:00 tot 21:00 uur, op zaterdag van 09:00 tot 17:00 uur en op zondag enkel telefonisch van 09:00 tot 17:00 uur. Bel Botuline (rimpelzorg klinieken) b.v.  op het telefoonnummer  nummer 0623810747, boek jouw afspraak online of chat met ons op de website. Ook op WhatsApp kun jij een afspraak inplannen via 06 10 882004. of via op de pagina vermelde contact pagina.

Liever eerst advies? Boek dan kosteloos en vrijblijvend een consult in. Een behandeling is direct na het consult mogelijk, als je daar behoefte aan zou hebben!

Reviews

Neus-lippenplooi

★★★★☆
Ik heb mijn neus-lippenplooi laten doen en ik ben zeer tevreden over het resultaat. Ik ben vriendelijk en professioneel geholpen door Dokter M. Sediqi. Het resultaat is natuurlijk en maakt je zeker vele malen jonger !
- Denise

Ik ben zeer tevreden.

★★★★☆
Mijn fronsrimpel, voorhoofd en kraaienpootjes heb ik laten behandelen met botuline toxine. Na 2 weken een vervolgafspraak om te controleren of de spierontspanner het gewenste effect had. Zonder extra kosten is er nog wat bij gespoten, zodat het effect nu optimaal is. Ik ben zeer tevreden. Er wordt tijd voor je genomen en er wordt goed uitgelegd wat er gaat gebeuren. Over 3 maanden heb ik weer een afspraak staan. Graag alleen mijn voornaam vermelden.
- Jacqueline

Goede informatie.

★★★☆☆
Lang over getwijfeld om mijn frons rimpels te laten behandelen. Na mijn eerste gesprek met de heer Sediqi, was ik er zeker van om me te laten behandelen. Goed geïnformeerd. Na 2 dagen zag ik al resultaal:) super blij ermee.
- Mw. C

Super tevreden.

★★★★★
Er wordt goed naar je geluisterd, en je wensen. De dr. neemt echt de tijd voor, ik ben super tevreden.
- Angelina

Heel tevreden.

★★★★☆
Ik ben zeer tevreden, zeer hygiënisch en goede zorg en uitleg over de producten waar dr. Sediqi mee werkt. Ik heb op diverse plaatsen mij laten behandelen en ben erg blij met het resultaat. Heb ook mijn lippen laten vullen met fillers en het is erg mooi geworden , omdat ik smalle lippen had en ze nu voller zijn geworden. Ik kom zeker terug want ik ben zeer tevreden. Groetjes, Mw. Chantal
- Chantal

Deskundig

★★★☆☆
Vriendelijke, deskundige en overkomende arts.
- Bouwman

Onze vestigingen

ALMERE

Randstad 21-05 F
1314 BD Almere
+31 856 66 62 29
info@rimpelzorg.nl

Maandag tot en met vrijdag van: 09:00 uur tot 17:00 uur.
Zaterdag op afspraak.
Zondag gesloten.

HILVERSUM

Vaartweg 180
1217 SZ Hilversum
+31 856 66 62 29
info@rimpelzorg.nl

Maandag tot en met vrijdag van: 09:00 uur tot 17:00 uur.
Zaterdag op afspraak.
Zondag gesloten.

AMSTERDAM

Maasstraat 128
1078 HP Amsterdam
+31 856 66 62 29
info@rimpelzorg.nl

Maandag tot en met vrijdag van: 09:00 uur tot 17:00 uur.
Zaterdag op afspraak.
Zondag gesloten.

Back To Top
Scan de code