skip to Main Content
KIES JE CLINIC DEAL EN MAAK VANDAAG NOG EEN AFSPRAAK! | +31 856 66 62 29 of stuur een whatsapp bericht
De Beste Manier Om Wallen Te Verwijderen

De beste manier om wallen te verwijderen

Heeft u last van wallen onder uw ogen? Zeggen mensen vaak dat u er vermoeid uitziet? De meeste mensen die last hebben van wallen willen hier graag vanaf komen. Gelukkig bestaan er verschillende methoden om actie te ondernemen tegen uw wallen. Wij van Botuline Rimpelzorg zetten ze voor u op een rij.

Wallen of donkere kringen?

De term wallen wordt vaak gebruikt als men het heeft over donkere kringen onder de ogen. Wallen onder de ogen ontstaan door een teveel aan huid of vet. Het vet onder het oog dient als stootkussentje en zorgt ervoor dat het oog kan draaien in de kas. Bij sommige mensen is genetisch gezien het oog te klein voor het stootkussentje, hier kunt u zelf niets aan doen. Als mensen klagen over hun wallen dan bedoelen ze dus die donkere kringen onder hun ogen. Deze kringen ontstaan wanneer het lichaam een vochttekort heeft, door ziekte of door een slechte nachtrust. De huid wordt hierdoor dunner, kunt u bijna door de huid heen kijken en is het grijze botvlies van de schedel te zien.

Donkere kringen bestrijden

Het bestrijden van de donkere kringen onder uw ogen is vrij eenvoudig. Door goed te slapen, voldoende water te drinken en niet te roken houdt uw lichaam voldoende vocht vast. U kunt uw lichaam verder nog een beetje helpen door af en toe een vochtinbrengende crème te gebruiken.

Wallen bestrijden

Het bestrijden van echte wallen is helaas een heel ander verhaal. In tegenstelling tot wat de meeste mensen denken bestaan wallen maar voor tien procent uit vocht. De rest is vet. Het vocht kunt u gedeeltelijk verwijderen door het weg te masseren, het gaat dan de lymfebaan in en wordt door het lichaam opgenomen. Daarmee zijn uw wallen helaas nog niet helemaal verdwenen en ze zijn niet te verhelpen met huis- tuin- en keukenmiddeltjes. Als u graag van uw wallen af wilt kunt u daarvoor het best contact opnemen met een specialist.

Wallen laten verwijderen door Botuline Rimpelzorg

Er bestaan verschillende soorten wallen die elk een eigen behandelmethode vereisen. Als u interesse hebt om uw wallen te laten verwijderen bij Botuline Rimpelzorg dan zal een van onze artsen een persoonlijk behandelplan voor u opstellen. Wij behandelen bijvoorbeeld met fillers, maar in sommige gevallen geeft een combinatie van fillers en botox een beter resultaat. Ook kan het zo zijn dat de huid zijn elasticiteit heeft verloren, in dat geval is een onderooglidcorrectie de beste oplossing. Maak vrijblijvend een afspraak voor een consult met een van onze artsen en laat u adviseren over de beste opties voor uw situatie!

Back To Top