skip to Main Content
KIES JE CLINIC DEAL EN MAAK VANDAAG NOG EEN AFSPRAAK! | +31 856 66 62 29 of stuur een whatsapp bericht
Alles Over Onze Permanente Make-up Behandeling

Alles over onze permanente make-up behandeling

Zie er altijd stralend uit

U wilt er natuurlijk altijd stralend uitzien. Echter neemt uw make-up routine wellicht flink wat tijd in beslag. Wilt u deze tijd aan andere dingen besteden? Dan kiest u voor een permanente make-up behandeling in onze kliniek in Hilversum. Bij Botuline Rimpelzorg kunt u terecht voor de services van een ervaren specialist.

Waarom u kiest voor permanente make-up

Er zijn heel veel verschillende redenen waarom u zou kunnen kiezen voor een permanente make-up behandeling. Zo zorgt het ervoor dat u ‘s ochtends heel wat minder werk heeft met het aanbrengen van de make-up. U bespaart dus tijd. Ook neemt het voor sommige mensen wat onzekerheden weg. Heeft u bijvoorbeeld geen wenkbrauwen, of zijn deze heel licht, dan kan het aanbrengen van permanente wenkbrauwen via micro blading een hele uitkomst zijn. Ook het aanbrengen van oogmake-up kan erg lastig zijn wanneer u zelf een bril draagt. U kunt immers geen make-up opdoen met een bril op, maar u heeft het wel nodig om goed te zien wat u doet. Laat u permanente eyeliner aanbrengen, dan heeft u dit probleem helemaal niet meer.

De PMU behandeling in Hilversum

Kiest u voor een permanente make-up behandeling in onze kliniek in Hilversum, dan bent u er altijd van verzekerd dat de behandeling wordt uitgevoerd door een ervaren specialist. Deze specialist maakt gebruik van moderne, geavanceerde en veilige apparatuur, die op de millimeter nauwkeurig werkt. U kunt ook in onze kliniek in Hilversum terecht voor microblading. Dit is een techniek waarbij haartjes met een speciaal mesje toegevoegd worden aan uw wenkbrauwen. Vooral wanneer u heel dunne wenkbrauwen, of als er kale plekjes in uw wenkbrauwen zitten is dit een ideale oplossing. Het resultaat van microblading is bijna niet van natuurlijke wenkbrauwen te onderscheiden.

Mogelijkheden van permanente make-up behandeling

Er zijn veel verschillende mogelijkheden op het gebied van permanente make-up behandelingen. De meest populaire behandelingen zijn wenkbrauwen, lip liner, full lips en eyeliner. De behandeling is over het algemeen niet erg pijnlijk, maar iedereen ervaart pijn natuurlijk anders. Daarom kunt u bij ons de keuze maken voor een verdoving. De behandeling is dan gegarandeerd volledig pijnloos. Celvernieuwing, het afweersysteem van het lichaam en de invloed van UV-licht zal in de loop der jaren ervoor zorgen dat de permanente make-up vervaagt. Hoe snel dit proces loopt verschilt per huidtype. Wij raden daarom altijd aan om de make-up om de drie tot vijf jaar weer bij te werken.

Eenvoudig een afspraak maken

Natuurlijk kunt u ook een afspraak maken voor een permanente make-up behandeling door de specialisten van Botuline Rimpelzorg. Dat doet u snel en gemakkelijk door het formulier hier op de site in te vullen. Hopelijk verwelkomen wij u snel voor een permanente make-up behandeling in onze kliniek in Hilversum.

Back To Top