skip to Main Content
KIES JE CLINIC DEAL EN MAAK VANDAAG NOG EEN AFSPRAAK! | +31 856 66 62 29 of stuur een whatsapp bericht
Onze Nieuwe Geavanceerde Behandelmethodes

Onze nieuwe geavanceerde behandelmethodes

Behandelingen van Botuline Rimpelzorg Klinieken

Bij Botuline Rimpelzorg Klinieken zijn we altijd op zoek naar de beste, meest effectieve en pijnloze manieren voor het uitvoeren van verschillende soorten behandelingen. Denk hierbij aan een rimpelbehandeling, haartransplantaties, tattoos verwijderen en ontharing. Wij doen er alles aan om de beste schoonheidsbehandelingen te kunnen leveren. Sinds kort hebben wij weer drie nieuwe technologieën tot onze beschikking gekregen. Hier vertellen we u graag meer over.

Huidverjonging met een HIFU-behandeling

Wij hebben HIFU behandelingen aan ons aanbod van huidverjongingstechnieken toe mogen voegen. Een HIFU behandeling (wat staat voor High Intensity Focused Ultrasound) maakt gebruik van ultrasound om de huid te verstrakken. De behandeling is niet-invasief, wat betekent dat er geen operatie voor nodig is. Met deze nieuwe HIFU techniek kunnen we zowel het hoofd, het lichaam en de vagina behandelen en verjongen. Het resultaat is onder andere te zien in een lift van de gezichtscontouren en een vermindering van fijne lijntjes en rimpeltjes (wat HIFU uitermate geschikt maakt als rimpelbehandeling), een versteviging van de huid over het hele lichaam en een vermindering van vaginale droogheid, incontinentie en een verbeterde elasticiteit.

Kom van uw lichaamsvet af door cryolipolyse

Ook nieuw bij Botuline Rimpelzorg Klinieken is de behandeling door middel van cryolipolyse. Bij cryolipolyse worden de vetcellen bevroren door middel van pads die op het lichaam geplaatst worden. De vetcellen worden afgebroken en komen niet meer terug. In tegenstelling tot het alternatief, liposuctie, komt er geen naald bij kijken. De behandeling kan zowel op grote en kleine lichaamsdelen toegepast worden. Dat betekent dat u bijvoorbeeld ook de huid onder de kin kunt laten behandelen met cryolipolyse.

Efficiënte manier van tattoos verwijderen

Ook nieuw: de Super Picosend Laser. Dit is een nog efficiëntere manier voor het verwijderen van tatoeages. Door een combinatie van drie verschillende behandelmethodes is deze laser zeer effectief op alle verschillende huidpigmentaties. Naast tattoos kan dit apparaat ook pigmentvlekken, sproeten en andere oneffenheden op de huid verwijderen. Door de gebruikte energie stabiel te houden wordt het gebied op de huid effectief behandelt en loopt de huid zelf zo min mogelijk schade op.

Maak een afspraak bij Botuline Rimpelzorg Klinieken

Wilt u een rimpelbehandeling, huidverjonging of cryolipolyse behandeling ondergaan, of wilt u tattoos of oneffenheden op de huid laten verwijderen? Dan kunt u bij Botuline Rimpelzorg Klinieken terecht voor behandelingen met de beste nieuwe apparatuur. Neem gerust eens contact met ons op om een afspraak in te plannen. Dat kan door hier op de site het contactformulier in te vullen, door te bellen naar 06-23810747 of door een mail te sturen naar info@rimpelzorg.nl. Bij Botuline Rimpelzorg Klinieken kunt u terecht voor efficiënte schoonheidsbehandelingen met de beste apparatuur.

Back To Top