skip to Main Content
KIES JE CLINIC DEAL EN MAAK VANDAAG NOG EEN AFSPRAAK! | +31 856 66 62 29 of stuur een whatsapp bericht
Body Filler Op Basis Van Hyaluronzuur

Body filler op basis van hyaluronzuur

Wat u moet weten over een fillerbehandeling in Almere

Heb jij al gehoord over de populaire hyaluronzuur filler? Dit is een injectie met een heldere gel gebaseerd op hyaluronzuur. Wil je graag een behandeling voor fillers in Almere? Neem dan vrijblijvend contact op met Botuline Rimpelzorg! In dit blog vertellen wij je alles over hyaluronzuur fillers. Wij zetten de meest interessante feiten over deze fillerbehandelingen voor je op een rij! Nieuwsgierig? Lees snel verder!

Feit: Hyaluronzuur is een lichaamseigen stof

Hyaluronzuur is dus een stof die al van nature in ons lichaam voorkomt. Ons lichaam gebruikt deze vloeistof bijvoorbeeld om onze gewrichten soepel te laten bewegen. Verder komt hyaluronzuur voor in onze huid en speelt het een belangrijke rol bij wondgenezing. Helaas neemt deze stof af wanneer we ouder worden, dan is het handig om fillers van hyaluronzuur te nemen om de huid jeugdig te houden.

Feit: Fillers zijn mogelijk over het hele lichaam

Bij een fillerbehandeling denkt u waarschijnlijk direct aan een gezichtsbehandeling waarbij u bijvoorbeeld fronsrimpels, kraaienpootjes en voorhoofdrimpels laat verwijderen. Dat is inderdaad een van de toepassingen van onze hyaluronzuur fillers, maar wist u dat u deze fillers over het hele lichaam kunt gebruiken? Ook voor billen en borsten geven de hyaluronzuur fillers meer volume met een natuurlijke ‘look’.

Feit: Bij Botuline Rimpelzorg zijn fillerbehandelingen scherp geprijsd!

Denkt u dat een behandeling met fillers heel duur is? Nee hoor! Wij kijken naar het aantal milliliters dat nodig is om het gewenste resultaat te behalen. Dit doen we per tien milliliter, kijk eens rond op onze website voor de scherpe tarieven van onze behandelingen!

Feit: Hyaluronzuur verbetert uw huid

Hyaluronzuur zorgt niet alleen voor een mooie opvulling van uw huid, het verbetert ook uw huid! Hyaluronzuur zorgt namelijk voor een verbeterde hydratatie en collageenvorming. Hierdoor zal uw huid stralen als nooit tevoren.

Maak uw afspraak bij Botuline Rimpelzorg in Almere!

Heeft u interesse in een fillerbehandeling? We bieden een scherpe prijs van 25,- per ml. Een behandeling gaat per 10 ml. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie! Via het contactformulier hier op de website maak u gemakkelijk een afspraak. Hebt u nog vragen? Bel dan naar: 0623810747 of mail: info@rimpelzorg.nl. Wij van Botuline Rimpelzorg verzorgen graag jouw fillers in Almere!

Back To Top