skip to Main Content
KIES JE CLINIC DEAL EN MAAK VANDAAG NOG EEN AFSPRAAK! | +31 856 66 62 29 of stuur een whatsapp bericht
Voorhoofdrimpels Verminderen? Wij Bieden De Juiste Behandeling!

Voorhoofdrimpels verminderen? wij bieden de juiste behandeling!

Effectief behandelen van voorhoofdrimpels met botox

Het voorhoofd is de eerste plek waar rimpels zichtbaar worden. Voor velen is dit heel vervelend, want een voorhoofd met rimpels zorgt voor een oudere en meer vermoeide uitstraling. En wist u dat rimpels zelfs voor hoofdpijn kunnen zorgen? In dit blog vertelt Rimpelzorg u wat u zelf kunt doen om rimpels zoveel mogelijk te voorkomen en wat botox hierbij voor u kan betekenen.

Hoe kunt u rimpels voorkomen?

Het geheel voorkomen van rimpels is helaas niet mogelijk. Toch zijn er enkele dingen die u kunt doen om ervoor te zorgen dat er zo min mogelijk rimpels zullen ontstaan. Zo is het van belang uw huid iedere dag met een goede crème te verzorgen, het liefst met een hoge SPF. De zon is namelijk een zeer belangrijke factor in het ontstaan van rimpels. Ook gezond en antioxidantrijk eten kan u helpen uw huid van binnenuit (en zo ook van buiten) gezond te houden. U kunt hierbij denken aan het eten van genoeg groente en fruit, omega 3-vetzuren die vaak in superfoods zitten en noten. Uw huid geregeld een peeling geven kan ervoor zorgen dat de cellen van het bovenste huidoppervlak verwijderd worden en er weer nieuwe cellen middels collageen worden aangemaakt. Drinkt u voldoende water? Ook dit zorgt ervoor dat de huid van binnenuit wordt gevoed en gereinigd. Als u last heeft van een droge of grauwe huid, komt dit vaak door een watertekort. Daarbij ontstaan op een droge huid sneller rimpels. Op uw buik slapen is eveneens uit den boze. Dit omdat u dan vaker met uw gezicht over uw kussen schuurt en er zo sneller lijnen en vouwen in uw gezicht zullen ontstaan. Bent u toch een buikslaper? Ga dan voor een kussen van satijn, wat zachter voor uw huid is. En als laatste: probeer zo min mogelijk te fronsen, want dit zorgt voor voorhoofdrimpels. Draag een zonnebril wanneer de zon schijnt om het fronsen zoveel mogelijk te voorkomen.

Wat doet botox tegen rimpels?

Heeft u al last van rimpels en wilt u hier het liefst vanaf? Laat uw rimpels met botox behandelen! Botox zorgt ervoor dat uw voorhoofdrimpels zullen ontspannen. Hierdoor zullen zij niet opvallen en verdwijnt uw vermoeide uitstraling eveneens. Ook is bewezen dat botox tegen hoofdpijn helpt. Met name tegen chronische migraine. Botox, oftewel botuline toxine, wordt ingespoten in de huid waar aldaar de rimpels worden aangepakt. U kunt dit laten doen bij een ziekenhuis of een gespecialiseerde kliniek zoals Rimpelzorg. Voor mensen vanaf 18 jaar is het mogelijk om een botox behandeling te laten uitvoeren. Let wel op dat deze behandeling niet vergoed wordt door de verzekering. Uw rimpels behandelen met botox is echter wel zeer effectief en geeft u een resultaat waar u nog lang plezier van zult hebben. Wenst u meer informatie? Neem contact op met Rimpelzorg en plan een intakegesprek in!

Back To Top