skip to Main Content
KIES JE CLINIC DEAL EN MAAK VANDAAG NOG EEN AFSPRAAK! | +31 856 66 62 29 of stuur een whatsapp bericht
Hyaluronzuur Fillers, Wat Zijn De Voordelen?

Hyaluronzuur fillers, wat zijn de voordelen?

De voordelen van hyaluronzuur fillers

Heb je al gehoord van hyaluronzuur? Dit middel doet werkelijk wonderen voor je hele lichaam en gaat tevens rimpels tegen. En het goede nieuws is dat het ook een natuurlijk middel is. Wat is hyaluronzuur precies? En wat zijn de voordelen van een hyaluronzuur behandeling? Wij vertellen je er meer over in dit blog!

Wat is hyaluronzuur?

Hyaluronzuur wordt als suikermolecuul van nature aangemaakt in je lichaam. Deze stof komt voor maar liefst 50% het meeste voor in je huid. Hyaluronzuur zorgt voor een soepele, zachte en veerkrachtige huid. Bij het ouder worden neemt de hoeveelheid hyaluronzuur in je lichaam af, wat ervoor zorgt dat je huid steeds minder soepel wordt en er rimpels en fijne lijntjes ontstaan. Voor iedereen die er jong en mooi uit wilt blijven zien, is deze stof dan ook van belang.

Hoe wordt hyaluronzuur toegepast?

Hyaluronzuur wordt op diverse manieren toegepast. Zo wordt deze gebruikt als filler bij een anti-rimpelbehandeling en verwerkt in anti-agingproducten. Denk aan vochtinbrengende crèmes. Zo heeft hyaluronzuur ook een geneeskrachtige werking en helpt dit tegen gewrichtsproblemen. De stof wordt tevens toegepast in voedingssupplementen, haarverzorging, oogdruppels en zelfs in neusspray.

Hyaluronzuur als filler

Wat zijn nu precies de voordelen van hyaluronzuur als filler? Allereerst is deze stof 100% natuurlijk, wat maakt dat je geen chemische middelen in jouw lichaam spuit. Ook blijft de stof hierdoor langer zitten. Langer dan bijvoorbeeld collageen fillers. Het duurt gemiddeld zo’n 6 tot 12 maanden tot de stof wordt afgebroken. Hyaluronzuur heeft tevens een positief effect op jouw huid. Zo maakt deze hierdoor meer collageen aan, waardoor jouw huid er jonger uit zal zien. Indien je kiest voor een behandeling met fillers, is hyaluronzuur dan ook zeer aan te raden.

Interesse in een fillerbehandeling? Maak een afspraak

Wil je graag een rimpelbehandeling op basis van fillers in een van onze klinieken maak dan nu een afspraak. Voor meer informatie kun je ook altijd bellen met 06 23 81 07 47.

Back To Top