skip to Main Content
KIES JE CLINIC DEAL EN MAAK VANDAAG NOG EEN AFSPRAAK! | +31 856 66 62 29 of stuur een whatsapp bericht
Facelift Zonder Operatie? Een Liquid Facelift Is De Oplossing!

Facelift zonder operatie? Een liquid facelift is de oplossing!

De voordelen van een liquid facelift

Overweegt u een facelift behandeling maar wilt u niet geopereerd worden? Heeft u al gedacht aan een liquid facelift behandeling? Dan bent u niet de enige. Steeds meer mensen maken de keuze voor een liquid facelift, omdat deze behandeling zeker tegenwoordig vele voordelen te bieden heeft. Zo duurde het vroeger weken om te herstellen van een behandeling. Tegenwoordig kunt u met een liquid facelift de volgende dag weer gerust naar uw werk. Onder het mes gaan bij een plastisch chirurg, zoals vroeger gebeurde, is niet meer het geval. Hedendaags wordt deze behandeling vooral uitgevoerd door een cosmetisch arts, met behulp van fillers en botox. Wij vertellen u in dit blog graag meer over de voordelen van een liquid facelift.

Wat houdt de liquid facelift in?

Een liquid facelift is een behandeling van het hele gezicht. Deze behandeling werd vroeger vooral gebruikt om een gewone facelift een aantal jaren uit te stellen, maar tegenwoordig kiezen ook steeds meer dertigers voor een liquid facelift. De liquid facelift zorgt ervoor dat de contouren in uw gezicht worden verbeterd en u op een meer natuurlijke wijze jonger oogt.

De liquid facelift behandeling

Om een optimaal effect te creëren, werkt een liquid facelift behandeling het beste als er niet teveel fillers op dezelfde plek worden aangebracht. Bij de behandeling wordt het volumeverlies van het gezicht gecompenseerd en de accenten hierin verbeterd. Zo pakt de behandeling het gezicht totaal aan. De cosmetisch arts zal voorafgaand de huid goed analyseren. Iedere huid dient namelijk anders aangepakt te worden. Wanneer we ouder worden speelt volumeverlies een steeds grotere rol. Door hormonen zal de huid van het gezicht weker worden en minder stevigheid gaan bevatten. Dit komt doordat de collageenproductie afneemt.

Voordelen van de liquid facelift

Doordat er tegenwoordig betere fillers voorhanden zijn, hoeft u niet meer direct naar de plastisch chirurg. Uw volumeverlies kunt u namelijk optimaal behandelen met een liquid facelift. Enkele voordelen van de liquid facelift zijn dat de hersteltijd korter is, er minder kans is op complicaties en u hier minder littekens van krijgt en enorm collageen worden gemaak ter verbetering van je huid elasticiteit. Een enkel nadeel is dat de behandeling minder duurzaam is. Minstens een keer per jaar dient u de cosmetisch arts te bezoeken. Heeft u een ernstige vorm van huidverslapping, dan is een draad lift met Silhouette soft draden van USA is een oplossing die ook binnen een half uur, door een cosmetisch arts is uitgevoerd  of dan raden wij u toch aan naar de plastisch chirurg te gaan. Echter wil men toch vaak eerst de liquid facelift proberen.

Fillers en botox

De liquid facelift behandeling bestaat uit een combinatie van fillers en botox. Naast dat de huid wordt opgevuld met hyaluronzuur is ook de toevoeging van botox van belang. Indien u de stand van uw mondhoeken of wenkbrauwen wilt liften, is botox ideaal. Hiermee verandert en verjongt u direct een groot gedeelte van uw uitstraling.

Kies ook voor een liquid facelift!

Zoals u kunt lezen, zijn er vele voordelen aan een liquid facelift. Wenst u ook een liquid facelift behandeling? Dan zijn wij u bij Rimpelzorg graag van dienst! Indien u meer informatie wenst over onze werkwijze of tarieven, staan wij graag voor u klaar om uw vragen te beantwoorden. Neem dan ook gerust contact met ons op!

Back To Top