skip to Main Content
KIES JE CLINIC DEAL EN MAAK VANDAAG NOG EEN AFSPRAAK! | +31 856 66 62 29 of stuur een whatsapp bericht
Fillerbehandeling In Hilversum, Hoe Gaat Dat In Z’n Werk?

Fillerbehandeling in Hilversum, hoe gaat dat in z’n werk?

Verjonging van de huid

Wanneer u zich stoort aan rimpels in uw gezicht kunt u de beslissing nemen om in Hilversum een fillerbehandeling uit te laten voeren. Echter kunnen wij het ons ook goed voorstellen dat dit aanvoelt als een grote stap. Wat houdt een fillerbehandeling in onze kliniek in Hilversum nu precies in, en hoe gaan wij te werk? In dit blog nemen we het stap voor stap met u door.

De eerste intake

Een fillerbehandeling in onze kliniek in Hilversum begint altijd eerst met een consult waarin we kennis met u maken en onze werkwijze uitleggen. Wij zullen dan het gehele proces met u doornemen. U geeft ook aan wat uw eigen wensen zijn. Heeft u nog vragen, dan kunt u deze aan de specialist stellen. Bent u er na afloop van overtuigd dat de fillerbehandeling iets voor u is en laat u de fillerbehandeling bij ons in Hilversum uitvoeren, dan is het eerste consult gratis. U vult na het consult ons intakeformulier in. Dit wordt door een van onze artsen geëvalueerd. Wij wachten altijd op toestemming van onze arts voordat wij de behandeling uitvoeren. Als de arts akkoord gaat maken we een afspraak om de fillerbehandeling uit te voeren.

De fillerbehandeling zelf

De fillerbehandeling wordt altijd volledig afgestemd op uw persoonlijke situatie. De plaats waar de rimpels zich bevinden, diepte van de rimpels en uw huid hebben allemaal invloed op de manier die het beste werkt. Zo kunnen we bijvoorbeeld een combinatie maken tussen het gebruik van fillers en botuline toxine. Botuline toxine (beter bekend onder de merknaam Botox) wordt in de spieren gespoten, waardoor deze zich ontspannen en rimpels verminderen. Ook de vorming van toekomstige rimpels wordt op deze manier voorkomen. Wanneer de rimpels diep in de huid zitten, bijvoorbeeld de voorhoofdrimpels, dan zullen we fillers gebruiken om de huid weer egaal te krijgen. Deze fillers zijn een dunne gel op basis van hyaluronzuur.

Na afloop van de fillerbehandeling

Het is belangrijk om de eerste 48 uur na de behandeling het gebied waar de fillerbehandeling op uitgevoerd is niet te masseren of erover te wrijven. Ook kunnen er na de behandeling blauwe plekken of zwellingen ontstaan. Koel deze goed, en na enkele dagen is dit effect weer weg. Blauwe plekken kunnen al na enkele uren na de behandeling (wanneer de prikgaatjes dicht zijn) bedekt worden met make-up. Ook mag u tot 24 uur na de behandeling niet sporten en moeten bezoekjes naar de zonnebank en de sauna twee weken uitgesteld worden. Na twee weken is het effect optimaal, en ziet u het volledige resultaat van de behandeling.

Plan een afspraak in

Wilt u na het lezen van deze informatie de stap nemen en een behandeling uit laten voeren door een van onze specialisten? Twijfel dan niet om contact op te nemen. We zullen dan een afspraak inplannen voor een eerste consult, en we nemen alles rustig met u door. Bel Botuline Rimpelzorg 06-23810747 of vul het formulier in en laat uw fillerbehandeling in onze kliniek in Hilversum uitvoeren!

Back To Top