skip to Main Content
KIES JE CLINIC DEAL EN MAAK VANDAAG NOG EEN AFSPRAAK! | +31 856 66 62 29 of stuur een whatsapp bericht

De 3 grote voordelen van de PRP vampire facelift

Voordelen van de PRP vampire facelift

Wellicht heeft u de bloedige foto’s van Kim Kardashian op social media wel eens voorbij zien komen. Voor de realityshow onderging ze namelijk de zogenaamde PRP vampire facelift. De extreme foto’s en overdreven reacties van de realityster komen echter niet helemaal overeen met de waarheid. Bij Botuline Rimpelzorg voeren wij namelijk ook deze behandeling uit, en uit ervaring weten we dat de PRP vampire facelift heel wat voordelen heeft. We lichten de drie grootste voordelen graag voor u uit.

Wat is een PRP vampire facelift

De PRP vampire facelift is een schoonheidsbehandeling waarbij de natuurlijke groeifactoren van het bloed gebruikt worden om rimpels op te vullen. PRP staat voor Platelet Rich Plasma, ofwel plaatjesrijk plasma. De naam vampire facelift klinkt wellicht een beetje eng, maar dat valt in werkelijkheid reuze mee. Eerst wordt er wat bloed afgenomen. Het gaat om 2 a 3 buisjes. Dit bloed wordt gecentrifugeerd waarbij de bloedplaatjes die de groeifactoren bevatten gescheiden worden van de rode bloedlichaampjes. We smeren een verdovende crème op het gezicht, en injecteren vervolgens de bloedplaatjes met een dunne spuit.

Geen chemische middelen

Het grootste voordeel van de PRP vampire facelift is het feit dat er helemaal geen chemische middelen gebruikt worden. In tegenstelling tot het gebruik van botuline toxine, wat in de meeste gevallen gebruikt wordt om rimpels tegen te gaan, zijn de bloedplaatjes volledig natuurlijk. Ze komen zelfs al uit uw eigen lichaam! Er wordt in die zin dus niets ‘nieuws’ ingespoten. De natuurlijke groeifunctie van het lichaam wordt simpelweg op een nieuwe manier gebruikt.

Geen chirurgische ingreep

Een PRP vampire facelift is geen chirurgische ingreep. Dit betekent dat er niet gesneden moet worden, en dat u dus geen last zult hebben van lelijke littekens. De huid kan er na een behandeling wat rood zijn, kleine plekken vertonen en wat gezwollen aanvoelen, maar dat is het enige waar u na de behandeling last van zult hebben. Bovendien zijn deze effecten de volgende ochtend helemaal weggetrokken.

Veel manier toepasbaar

Het derde grote voordeel van de PRP vampire facelift is het feit dat het op heel veel manieren toegepast kan worden. Denk bijvoorbeeld niet alleen aan het verminderen van rimpels, maar bijvoorbeeld ook bij:

  • beginnende kaalheid en haaruitval
  • het helen van de huid die door de zon beschadigd is
  • vermindering van donkere kringen onder de ogen
  • verslapping van de huid
  • verkleinen van de poriën

En dit zijn slechts enkele voorbeelden van de positieve effecten van de PRP vampire facelift.

Maak een afspraak

Wilt u ook een PRP vampire facelift uit laten voeren door een van onze specialisten? Twijfel dan niet om een afspraak in te plannen voor een eerste consult. Wij vertellen graag alle details over de behandeling en beantwoorden uw vragen. Ook kunt u het intakeformulier invullen voor de behandeling. Voor u het weet ervaart u zelf de voordelen van de PRP vampire facelift!

Back To Top