skip to Main Content
KIES JE CLINIC DEAL EN MAAK VANDAAG NOG EEN AFSPRAAK! | +31 856 66 62 29 of stuur een whatsapp bericht

De 3 grote voordelen van de liquid facelift

Het moderne alternatief

Bent u al bekend met de liquid facelift? Het wordt ook wel het moderne alternatief voor de chirurgische facelift genoemd. Maar wat is eigenlijk de reden dat zo veel mensen tegenwoordig kiezen voor deze optie? Wij zetten de 3 grootste voordelen van de liquid facelift voor u op een rij.

Wat is een liquid facelift?

Een liquid facelift is een cosmetische procedure die in maximaal drie behandelingen uitgevoerd wordt. Het gezicht wordt onderverdeeld in verschillende zones waarop injecties toegepast worden. Elke huid wordt op een andere manier behandeld. Vandaar dat de procedure ook voor iedereen anders is. Over het algemeen wordt er gebruik gemaakt van een mix tussen fillers en spierontspanners. Het volume wordt hiermee hersteld op plaatsen waar dit verloren gegaan is. Zo worden de contouren verbeterd en rimpels verminderd. Door de fillers en spierontspanners wordt de balans in het gezicht hersteld. Een behandeling duurt zo’n 30 tot 45 minuten.

rimpelzorg

Geen operatie nodig

Het eerste grote voordeel van een liquid facelift, en de reden waarom veel mensen voor deze optie kiezen wanneer ze hun huid willen laten behandelen, is het feit dat er geen operatie nodig is. De ingreep gebeurt volledig middels injecties en er hoeft ook niet gesneden worden. Er is zelfs geen verdoving nodig, behalve in bepaalde gevallen voor fillers in de lippen.

Volledige gezichtsbehandeling

Kiest u voor een liquid facelift, dan kunt u rekenen op een volledige facelift. Wanneer u slechts rimpels laat behandelen, wordt er maar een klein gedeelte van het gezicht behandeld. Een liquid facelift is altijd een gehele gezichtsbehandeling waardoor u ook echt een natuurlijk, fris en vitaal uiterlijk krijgt.

Lang zichtbaar resultaat

Het derde grote voordeel van de liquid facelift is het feit dat de werkingsduur relatief zeer hoog ligt. Dit komt doordat er verder gegaan wordt dan het enkel vullen van de rimpels. Het volume van het gezicht wordt echt weer hersteld. Zo kan de werkingsduur van een liquid facelift wel oplopen tot 5 jaar! Vergelijk dit met enkel een botox behandeling, die elke 3 tot 6 maanden herhaald moet worden.

Liquid facelift bij Botuline Rimpelzorg

Wilt u, na het lezen van de voordelen van een liquid facelift, ook zo’n behandeling uit laten voeren door een specialist van Botuline Rimpelzorg? Neem dan contact met ons op en maak een afspraak voor een intake waarin we het proces bespreken. Dat kan gemakkelijk door hier op de site ons online contactformulier in te vullen. U kunt ons ook telefonisch bereiken via 06-23810747 of een mail sturen naar info@rimpelzorg.nl. Maak een afspraak en voor u het weet ervaart u zelf de voordelen van een liquid facelift!

Back To Top