Onzuivere huid & Acne – Rimpelzorg Klinieken
skip to Main Content

Puistjes en verstopte poriën?

Onzuivere huid en acne

Onstaan

Een onzuivere huid hoort tot verdriet van veel tieners gewoon bij de puberteit. Maar ook boven de 30 hebben vooral vrouwen nog last van huidonzuiverheden en volwassenenacne. Er zijn net zo veel oorzaken als het aantal levensjaren van de slachtoffers. Vaak zijn de talgklieren overactief. Als de talgklieren verstopt raken, vormen zich mee-eters (= zwarte en witte comedonen, ook wel black- en whiteheads genoemd). Vette, glimmende huiddelen, grote poriën, ontstoken puistjes, rode vlekken en zwellingen bezorgen veel ongemak – ook nog lang na de puberteit. Bij veel mensen vormen een genetische aanleg, hormonale veranderingen, voeding, stress of ook wel gebruik van verkeerde cosmetische producten.

Reiniging

Een schuim voor reiniging tot diep in de poriën met een moderne samenstelling van effectieve stoffen. Aanbevolen bij een onzuivere huid die behoefte heeft aan activering. Het schuim draagt door optimalisering van de pH-waarde bij aan regeneratie van de beschermende zuurmantel en het huidbeeld wordt verfijnd. Een vochtinbrengende gezichtswater verfrist en kalmeert de huid na reiniging. De tonic reguleert de pH-waarde en wordt dankzij het lage alcoholgehalte goed verdragen. Ook geschikt als milde aftershave.

basis-/onmiddellijke verzorging

Een talgverminderende gelcrème voor een vette, naar acne neigende huid kalmeert en matteert de huid onmiddellijk. De crème voorkomt onzuiverheden en puistjes. Een reinigend serum is als nachtverzorging ideaal voor een vette, onzuivere en naar acne neigende huid. Een roll-on sos gel bij de eerste tekenen van puistjes. Een combinatie lotion van fruitzuren met de verzorgende werking van de vochtinbrengende stof ureum. Door kalmerende extracten uit groene thee ook te gebruiken bij een gevoelige huid.

Producten onzuivere huid en acne

informatie

Beautique is onderdeel van Botuline Rimpelzorgklinieken.

contact

Copyright Botuline Rimpelzorg Klinieken. 2021 – All Rights Reserved

Back To Top