Anti-aging – Rimpelzorg Klinieken
skip to Main Content
Natuurlijk verouderen

Systematische
Anti-Aging

In de loop der tijd wordt het zichtbaar bij een blik in de spiegel: de eerste lachrimpeltjes ontdekken we al vanaf midden twintig, wanneer de natuurlijke regeneratieprocessen van de huid trager worden. De huid wordt dunner en verliest het vermogen om vocht vast te houden – langzaam maar zeker verminderen de elasticiteit en spanning. UV-straling, stress en nicotine en ook een onevenwichtige voeding versnellen dit proces.. 

OP het eerste gezicht

Ogen/gezicht

Onze oogzone behoort tot de meest sensitieve delen van het lichaam. De huid is in de oogzone slechts ongeveer 0,4 mm dun. Dat maakt die huid gevoelig en bijzonder kwetsbaar voor tekenen van een verouderende huid. Om deze tere huidzone te beschermen, is doelgerichte verzorging van groot belang.

Fruitzuren

AHA-effecten voor de rijpe huid!

Fruitzuren zijn echte multitalenten en niet meer weg te denken bij Anti-Aging verzorging. De bekendste, zoals glycolzuur of citroen-, appel-, melk- en wijnsteenzuur behoren tot de alfa-hydroxyzuren die wel worden aangeduid met de afkorting AHA.

De werking hiervan is ook afhankelijk van de concentratie: Direct op het huidoppervlak maken AHA’s dode en verhoornde huidschilfertjes los. Dat maakt de huid gladder en zachter, zodat kleine rimpeltjes als het ware worden gladgestreken. Een vermoeide tint wordt iets rozer en stralender. Tegelijkertijd wordt de beschermende zuurmantel door de lage pH-waarde gestabiliseerd en de weerstand van de huid verhoogd.

Anti-aging producten

informatie

Beautique is onderdeel van Botuline Rimpelzorgklinieken.

contact

Copyright Botuline Rimpelzorg Klinieken. 2021 – All Rights Reserved

Back To Top
Scan de code