skip to Main Content
KIES JE CLINIC DEAL EN MAAK VANDAAG NOG EEN AFSPRAAK! | +31 856 66 62 29 of stuur een whatsapp bericht
Huidzones Die Vaak Worden Vergeten Bij Een Behandeling

Huidzones die vaak worden vergeten bij een behandeling

De vergeten huidzones

De huid van je gezicht heeft elke dag veel te verduren. Zo komen er stofjes van buiten op terecht, maar ook smeer je er wellicht dagelijks make-up op. Bovendien gebruiken we de spieren in ons gezicht de hele dag door. Geen wonder dus dat we aan de huidzones in ons gezicht veel aandacht besteden. Maar er zijn ook huidzones die veel vergeten worden. Wat dacht je bijvoorbeeld van je handen, hals en decolleté? Bij Botuline Rimpelzorg besteden we juist wel aandacht aan deze zones, bijvoorbeeld met een hand volume correctie behandeling.

Handen krijgen veel te verduren

Zonder dat je het wellicht in de gaten hebt, komen je handen met veel verschillende factoren in aanraking. Alleen al het dagelijks wassen van je handen heeft een effect op de huid. En nu is dit in tijden van corona, waarin we onze handen extra vaak moeten wassen, nog veel erger! Ook de blootstelling aan de zon heeft een groot effect op de huid van de handen. Het is dus niet zo gek dat hier vaak het huidverouderingsproces begint. Toch wordt de huid op onze handen regelmatig vergeten in de schoonheidsroutine. Dat terwijl mooi verzorgde handen (en nagels) echt opvallen! Daarom besteden we er bij Botuline Rimpelzorg graag wat extra aandacht aan de hand met een hand volume correctie behandeling. Dit is een huidverjongende behandeling die de je handen er weer prachtig uit laat zien. Van deze behandeling heb je tot 1,5 jaar plezier. De lengte hangt onder andere af van je leeftijd en het huidtype.

Contrast tussen gezicht, hals en decolleté

Naast de handen worden ook de hals en het decolleté regelmatig vergeten bij schoonheidsbehandelingen. Ook deze huidzones worden aan veel factoren van buitenaf blootgesteld. Zo wordt de make-up vaak nog wat uitgesmeerd naar de hals, wordt parfum opgespoten, en komen ook de hals en het decolleté veel in contact met uv stralen van de zon. Wanneer je je gezicht laat behandelen, maar de huidzones van je hals en decolleté vergeet, ontstaat er een groot contrast dat er niet mooi uitziet. Daarom biedt Botuline Rimpelzorg verschillende behandelingen voor deze huidzones. Neem eens contact met ons op om te bespreken welke behandeling het meest voor jouw huid geschikt is.

Een correctie behandeling bij Botuline Rimpelzorg

Wil je meer weten over de behandelingen van Botuline Rimpelzorg voor de vergeten huidzones, zoals onze hand volume correctie behandeling? Neem dan eens contact op, en plan een afspraak in om de mogelijkheden te bespreken! Dat doe je door hier op de site het contactformulier in te vullen. Je kunt overigens ook telefonisch een afspraak inplannen via 06-23810747, of voor meer informatie een mailtje sturen naar info@rimpelzorg.nl. Botuline Rimpelzorg biedt topkwaliteit behandelingen voor de vergeten huidzones!

Back To Top