skip to Main Content
KIES JE CLINIC DEAL EN MAAK VANDAAG NOG EEN AFSPRAAK! | +31 856 66 62 29 of stuur een whatsapp bericht
Overmatig Zweten? Behandelen Met Botox Biedt Uitkomst!

Overmatig zweten? Behandelen met botox biedt uitkomst!

Overmatig zweten behandelen met botox

Ieder mens transpireert. Middels verdamping koelt uw lichaam af en wordt de lichaamstemperatuur constant gehouden. Uw lichaam past zich via deze wijze aan de omgeving aan. Zweten is een natuurlijke eigenschap, hoewel zweetklieren bij iedereen met een andere intensiteit werken. Zo zweet de ene persoon nauwelijks, terwijl de ander wellicht last heeft van overmatig transpireren. Dit kan zich uiten in natte plekken in kleding of een sterk aanwezige transpiratielucht. Gelukkig kan een Botox, oftewel botuline toxine behandeling, een uitkomst bieden tegen overmatig zweten. Rimpelzorg vertelt u graag meer over deze behandeling die onder de oksels wordt toegepast.

Waarom onder uw oksels laten behandelen tegen transpiratie?

Hanteert u een goede hygiëne, gebruikt u deodorant en draagt u ademende kleding? En heeft u toch last van overmatig zweten? Dan is een behandeling met Botox zeker een uitkomst. Evenals wanneer u geen last heeft van overmatig zweten, voorkomt deze behandeling vlekken in uw kleding.

Behandeling met botuline toxine

Een behandeling met Botox onder uw oksels kan in een mum van tijd klaar zijn. Of u nu lunchpauze heeft of tussendoor wat tijd over heeft. Voorafgaand vindt altijd een intakegesprek plaats, waarbij we uw persoonlijke situatie bespreken en bekijken wat benodigd is om de behandeling met Botox zo effectief mogelijk te laten verlopen. Na het overeenkomen van de behandelovereenkomst kunnen we starten met de behandeling. Uw oksels zullen door middel van prikjes geïnjecteerd worden met botuline toxine. Hierdoor worden de zenuwen die de zweetklieren aansturen geblokkeerd, wat maakt dat deze geen zweet meer produceren. Nadat uw behandeling is afgerond, kunt u dit gebied nog even ‘afdrukken’. U hoeft uw oksels niet te koelen. Wenst u meer informatie over onze werkwijze of de tarieven die wij hanteren? Neem dan gerust contact op met een van onze adviseurs.

Overmatig zweten behandelen met botox? Neem contact op

Heeft u ook de wens om uw overmatig zweten aan te pakken? En wilt u voorgoed van die zweetplekken af? Maak dan een afspraak bij Rimpelzorg! Onze gecertificeerde arts zorgt ervoor dat u binnen een mum van tijd van uw transpiratieproblemen af bent. Neem contact met ons op en maak een afspraak, of bel ons om meer te weten te komen over onze werkwijze en tarieven. Wij hopen u snel te mogen verwelkomen, zodat wij uw overmatig zweten professioneel met botox kunnen aanpakken.

Back To Top